Astfel încât să puteți scăpa de grăsime de pe abdomen

Burta bete înainte, se pare, nu numai nerentabilă. Grasime abdominala, de asemenea, este nesanatos. Cum au scăpat de kilogramele în plus.

foto1Grasime abdominala este nesanatos. Spre deosebire de tesutul adipos, care se află direct sub piele, grasime viscerala este suficient de activă tapiterie. El înconjoară organele interne, cum ar fi ficatul sau pancreasul și crește cantitatea de burtă. În plus, țesuturile eliberează acizi grași, evidențiază inflamație выдвиженческие cu мессенджерами și secreta hormoni. Posibile efecte secundare: crește tensiunea arterială, de lipide din sânge afectează în mod negativ și nivelul de zahăr din sânge crește.

Cauzele de grasime de pe abdomen

Cine adună în stomac o pereche de kilograme prea multe, știe, mai ales, de ce. Se înțelege că vârsta joacă un rol important și genele impozite, crește dacă cineva preferă pe abdomen sau Fese. Principalii factori sunt: lipsa de exercițiu fizic și de obiceiurile alimentare nesanatoase. Organizația mondială a sănătății (OMS) recomandă de a muta cel puțin două ore și jumătate pe săptămână. Dar cine se va descurca? Dar noi încercăm, cel mai adesea, cel mai apropiat de parcare în apropiere de supermarket la domiciliu. O plimbare cu mașina într-o brutărie sau la locul de muncă. Viața noastră de zi cu doar teribil de convenabil.

Mulți oameni nu acorde atenție, chiar și în ceea ce privește produsele alimentare la dimensiunea corectă. Grăsime, cu toate acestea nu pare a fi singurul intrus. „Cei mai mulți oameni iau prea puține fibre, dar Excesul de zahăr”, spune Eric Frank, un Economist, și, de asemenea, sport și sănătate antrenor din Worms. De zahăr, de exemplu, bomboane, intră foarte repede în sânge. Nivelul de zahăr din sânge este în creștere rapidă în înălțime. Organismul reacționează prin distribuie îmbunătățește hipoglicemiant un hormon numit insulina. „Nivelul ridicat de insulină în sânge, duce la faptul că organismul special acumulează o mulțime de grăsime”, explică Frank. În plus, puteți urmări o gustare dulce pofta de ușor. Spre deosebire de balast hrănește țesuturile bogate în alimente pentru mai mult timp. Aceasta face ca nivelul de zahăr din sânge să crească mai lent.

Eu pot vizează pierderea in greutate in zona abdomenului?

Este destul de clar, Slăbire merge doar cu mai multă mișcare și o alimentație echilibrată. „Intenționat de a pierde in greutate pe abdomen, aproape imposibil”, spune Frank. Astfel, fitness-ia-Economist, desigur, un pic Vântul din pânze. Dar el știe din numeroase cursuri de slăbire, care a trimis, că excesul de greutate de multe ori false așteptări el. Deoarece grasimea dispare de pe abdomen este mai ușor decât de pe Fese sau coapse. Organismul câștigă preferat din burtă grăsime de energie, deoarece el este metabolic activ de țesut. „În plus, aceasta funcționează bine în special pe activitatea sportivă, și, prin urmare, mai ușor de a mobiliza”, știe nutritionist dr Штефани Gerlach, membru al consiliului societății Germane de obezitate.

Mișcarea: подбрюшные musculare și puterea de formare este deosebit de eficiente

O mulțime de energie și, prin urmare, calorii are nevoie organismul, atunci când o persoană se mută. Cine merge de câteva ori pe săptămână de sport și mai mult trafic în viața de zi cu zi va aduce – de exemplu, de a urca scari sau de a merge pentru o Plimbare cu un câine – scade pe termen lung. În sport există realizări trebuie să fie executate. Scandinave Mersul pe jos, mersul pe bicicleta sau аквааэробикой aduc sportivi amatori complet respirație, dar scoata metabolismul și antrenează mușchii. Un expert de fitness Frank sfătuiește: „În plus, am dori să stabilească încă de Exercitii pentru presă și exerciții de forță.” Nou-veniți de peste 35 de ani și persoanele cu comorbidities, se poate avansa, cel mai bine la medic prin cec. De „burtă metode de grăsime de drum”, cum de a încheia Burta din plastic sau vibratoare de dispozitive care organismul prin трястить, Frank păstrează puține: „efectul se menține în limitele.”

La fel de important ca și sport: dieta

Deși fiecare pas mersul pe jos aduce ceva sport este doar o componentă de Slăbire. O alta dieta. Висцеральную țesutului adipos sensibili reactioneaza la schimbarea obiceiurilor alimentare, decât subcutanat de grăsime, scrie societatea germană de alimentare. Cine aduce mai putine calorii, determină organismul să dezvăluie preferința pentru acumularea de energie în stomac.

foto2

Mai putine calorii înseamnă, înainte de toate, mai puțin de grăsime și rapid asimilate de carbohidrati alimente. În schimb, din belșug fructe și legume, care conțin, în afară de vitamine și importante de fibre alimentare. Substanțe utile, de asemenea, conținută în pâine integrală de grâu. În pâinea albă, dimpotrivă, ce se asimilează ușor de zahăr, care nu se satura de mult timp blocat în principal cu ușurință. În plus, Aproximativ un an și jumătate-doi litri de apă de băut: pe zi, cu condiția ca medical nu este o contradicție.

Dieta crearea de jurnal

Expert Gerlach oferă la început a ține un jurnal de ingestia de alimente pentru a crea: „Acest lucru ajută de foarte multe ori, lista de ceea ce mancam”. Cu ajutorul listei, de exemplu, calorii, puteți descoperi bogat de preparate. Atunci, pe bună dreptate, de a face ceea ce mancam „mai ușor”.

Cei care suferă de obezitate, iar acest lucru creează, la modul sănătos de cinci până la zece kilograme de unghiuri de compoziție, a cărui favoare pentru sănătate este enorm. Pentru că riscul de a dezvolta periculoase aparatului cardiovascular și diabet zaharat este redus foarte mult.